Kabeh Kategori
EN
Panel Surya Portable 75W
Panel Surya Portable 75W

Panel Surya Portable 75W


75W

06 Ngisi daya lan ngeculake ing wektu sing padha图例

pangayoman kanggo POWER STATION & piranti

Keterangan
Umum
Daya Maksimal

75W

Tegangan Daya Maks
18.1V
Arus Daya Maks4.1A
Jinis SelMonocrystalline
Efisiensi Sel22%
IP RatingIP65

KEEP IN TOUCH WITH US

NDUWUR