Kabeh Kategori
EN

Panel Surya Portable

Fitur Produk

Keamanan Panjenengan Prioritas Kita

Keamanan Panjenengan Prioritas Kita
  • Manufaktur kanthi otomatis, screening sel sing ketat kanggo njamin stabilitas lan konsistensi baterei. Persyaratan rasio resistansi internal: 3mV 3mΩ resistansi internal <25mΩ
  • Kontrol kualitas sing ketat kanggo pengadaan lan tes bahan. Sawise tes produk rampung, mula kudu nyimulake panggunaan tes listrik saben dina kanggo njamin akuntabilitas lan kompatibilitas produk.
  • Ana cathetan garis produksi kanggo saben kumpulan produk sing nelusuri kahanan produksi lan tes wektu nyata. Data bakal disimpen kanggo pengamatan jangka panjang lan njamin keseragaman, sing nyuda produk sing rusak kanthi penampilan sing ora apik.
  • Boros panas sing apik kanggo mbantu entuk daya sing luwih dhuwur nalika njaga keamanan.
  • Cangkang punika bahan full-fireproof.
  • BMS sing dipercaya nglindhungi operasi sing aman saka stasiun tenaga portabel lan nanggapi kanthi cepet.
Keterangan
model

SIZE

WEIGHT

Laptop

DRONE

CAMERA

Telpon SMART

KEMASAN MINI

TV

CPAP

tablet

PPS-600

285x131x297mm 5.6kg / 12.35 pon 12hours 10 biaya 40-60 biaya 40-60 biaya jam 10 jam 10 jam 16 40 biaya

PPS-500

290x195x201mm 5kg / 11.02 pon 12hours 10 biaya 40-60 biaya 40-60 biaya jam 10 jam 10 jam 16 40 biaya

PPS-300PRO

228x153 * 155mm 4.2kg / 9.26 pon 6hours 5 ngisi 20-30 biaya 20-30 biaya jam 5 jam 5 jam 8 20 biaya

PPS-300

260x90x264mm 3.55kg / 7.83 pon 6hours 5 ngisi 20-30 biaya 20-30 biaya jam 5 jam 5 jam 8 20 biaya
aplikasi
RV Kamping

RV Kamping

CPAP

CPAP

Fishing

Fishing

darurat

darurat

Camping

Camping

Hiking

Hiking

Daya Tahan

Daya Tahan

Rekreasi njaba

Rekreasi njaba

NDUWUR