Kabeh Kategori
EN
Semookii PPS-2000 Portable Power Station
Semookii PPS-2000 Portable Power Station
Semookii PPS-2000 Portable Power Station
Semookii PPS-2000 Portable Power Station

Semookii PPS-2000 Portable Power Station


Semookii2000 (2304Wh) stasiun daya lithium-ion duwe output total saka2000W karo multipleACcedhak.Input AC/PV/mobil kanggo ngisi ulang. BMS sing dipercaya nglindhungi operasi sing aman saka stasiun tenaga portabel lan nanggapi kanthi cepet.


Kapasitas gedhe:2304Wh/2000W

Desain modular. US / JP / EU / CN soket Standar.

Output multifungsi. 5 stopkontak AC Gelombang Sin Murni 110V/60Hz 2000W.

Daya portabel kanggo kegiatan ruangan lan njero ruangan. Kapasitas gedhe 2000W / 2304Wh. Struktur kompak kanggo gampang digawa.

Daya serep / Daya darurat kanggo macem-macem peralatan listrik, kalebu kulkas mini, CPAP, laptop, telpon pinter, TV, kamera digital, lampu, drone, oven Microwave, pemanggang roti, lsp.

Daya resik mlebu, daya resik metu. 3 cara kanggo ngisi daya solar, stopkontak tembok lan input mobil. Discharge nganggo sistem panyimpenan energi baterei lithium-ion sing ramah lingkungan. Anderson sockets kanggo kompatibilitas luwih, stabilitas lan safety.

Sertifikasi: PSE, UL, FCC, CA65, UN38.3, MSDS, GB/T 35590-2017


5*2000W AC Port

2000Wports

2 cara kanggo ngisi daya

2000 isi ulang

标题 4

pangayoman kanggo POWER STATION & piranti

  • Perlindhungan Suhu
  • Perlindhungan Sirkuit Cekak
  • Proteksi Resistance
  • Perlindhungan kakehan
  • Perlindhungan kakehan
  • Over-discharge Protection
  • Perlindhungan voltase
  • Proteksi Overcurrent
未 标题 -1
Keterangan
Panyimpenan batere
modelPPS-2000
kapasitas2304Wh
Recharge Wektujam 7
Kimia SelLithium-ion
Siklus Urip1000
Sekring KeamananYa
Sistem ManajemenKontrol suhu, Proteksi Surge, Gelombang sinus murni, Proteksi sirkuit cendhak
Pelabuhan
Input AC110V
Output AC110V/60Hz 2000W
Masukan Surya12V-60V / 10A
Umum
Size390 × 290 × 290mm
bobot~22.5KG
Warranty12 months
suhu Operating-10 ℃ - 40 ℃
Suhu Ngisi daya0 ℃ - 40 ℃

KEEP IN TOUCH WITH US

NDUWUR