Kabeh Kategori
EN
Semookii PPS-1500 Portable Power Station
Semookii PPS-1500 Portable Power Station
Semookii PPS-1500 Portable Power Station
Semookii PPS-1500 Portable Power Station
Semookii PPS-1500 Portable Power Station

Semookii PPS-1500 Portable Power Station


Stasiun listrik lithium-ion Semookii1500 (1536Wh) nduweni output total 1500W kanthi macem-macemstopkontak daya cepet.Input AC/PV/mobil kanggo ngisi ulang. BMS sing dipercaya nglindhungi operasi sing aman saka stasiun tenaga portabel lan nanggapi kanthi cepet.

Kapasitas gedhe: 1536Wh / 1500W

Desain modular. US / JP / EU / CN soket Standar.

Output multifungsi. 2 x 12V/4A maks stopkontak DC; 2 stopkontak AC 110V/60Hz1500W;4x port USB-A;2x 60w PD pengisian daya port USB-C; 1 x 12V/10A stopkontak mobil.

Daya portabel kanggo kegiatan ruangan lan njero ruangan. Kapasitas gedhe 1500W / 1536Wh. Struktur kompak kanggo gampang digawa.

Daya serep / Daya darurat kanggo macem-macem peralatan listrik, kalebu kulkas mini, CPAP, laptop, telpon pinter, TV, kamera digital, lampu, drone, oven microwave, toasteretc.

Daya resik mlebu, daya resik metu. 3 cara kanggo ngisi daya solar, stopkontak tembok lan input mobil. Discharge nganggo sistem panyimpenan energi baterei lithium-ion sing ramah lingkungan. Anderson sockets kanggo kompatibilitas luwih, stabilitas lan safety.

Sertifikasi: PSE, UL, FCC, CA65, UN38.3, MSDS, GB/T 35590-2017


CHARGE 10 PERANGKAT ING WEKTU

1500W接口示意图

3 cara kanggo ngisi daya

1500充电方式

1448df46-cf73-4804-b8b5-c004a4face68

pangayoman kanggo POWER STATION & piranti

  • Perlindhungan Suhu
  • Perlindhungan Sirkuit Cekak
  • Proteksi Resistance
  • Perlindhungan kakehan
  • Perlindhungan kakehan
  • Over-discharge Protection
  • Perlindhungan voltase
  • Proteksi Overcurrent
未 标题 -1
Keterangan
Panyimpenan batere
modelPPS-1500
kapasitas1536Wh
Recharge Wektujam 7
Kimia SelLithium-ion
Siklus Urip1000
Sekring KeamananYa
Sistem ManajemenKontrol suhu, Proteksi Surge, Gelombang sinus murni, Proteksi sirkuit cendhak
Pelabuhan
Input AC110V
Output USB-A18W
Output Jenis-CPD60W/PD100W
Output DC1/DC212V / 4A
Output AC110V/60Hz 1500W
Output Mobil12V / 10A
Masukan Surya12V-60V / 10A
Umum
Size390 × 290×290mm
bobot~22.5KG
Warranty12 months
suhu Operating-10 ℃ - 40 ℃
Suhu Ngisi daya0 ℃ - 40 ℃

KEEP IN TOUCH WITH US

NDUWUR