Kabeh Kategori
EN
Semookii PPS-600 Portable Power Station
Semookii PPS-600 Portable Power Station
Semookii PPS-600 Portable Power Station
Semookii PPS-600 Portable Power Station
Semookii PPS-600 Portable Power Station

Semookii PPS-600 Portable Power Station


Pembangkit listrik lithium-ion Semookii 600 (540Wh) nduweni output total 600W kanthi stopkontak pangisi daya cepet multipal. Tali Pundhak kanggo mbebasake tangan lan bisa nyetel dawa tali miturut dawa awak. Lampu LED kanthi mode darurat. Input AC/PV/mobil kanggo ngisi ulang. Bobot sing luwih entheng nanging kapadhetan daya luwih gedhe nggunakake baterei lithium-ion bermerek, nalika njaga keamanan sing apik karo BMS lan struktur produk sing ditunjuk.

● Minimal Order Quantity: 100 unit

● Kapasitas gedhe: 540Wh / 600W
● Desain modular. US / JP / EU / CN soket Standar.
● Output multifungsi. 2 x 26V / 4.75A DC stopkontak; 2 stopkontak AC Gelombang Sin Murni 110V/60Hz 600W; 2 x 18W port USB-A; 2 x 60w PD pangisi daya cepet port USB-C; 1 x 12V/8A stopkontak mobil.
● Daya portabel kanggo aktivitas ruangan lan njero ruangan. Kapasitas gedhe 600W / 540Wh. Bobot 5.6kg (12.35lb) kanthi gagang sing padhet lan tali bahu sing bisa nyetel dawa tali miturut dawa awak.
● Lampu LED kanthi mode darurat.
● Daya serep / Daya darurat kanggo macem-macem peralatan listrik, kulkas mini, CPAP, laptop, telpon pinter, TV, kamera digital, lampu, drone lsp.
● 3 cara kanggo ngisi daya solar, stopkontak tembok lan input mobil. Anderson sockets kanggo kompatibilitas luwih, stabilitas lan safety.
● Sertifikasi: PSE, UL, FCC, CA65, CE, UN38.3, MSDS, GB/T 35590-2017

CHARGE 9 PERANGKAT ING WEKTU

02 Ngisi daya 9 piranti bebarengan图例

POWERING piranti

Bobot entheng, Solusi Daya Luwih

3 cara kanggo ngisi daya

05 3 cara kanggo ngisi daya

06

pangayoman kanggo POWER STATION & piranti

  • Perlindhungan Suhu
  • Perlindhungan Sirkuit Cekak
  • Proteksi Resistance
  • Perlindhungan kakehan
  • Perlindhungan kakehan
  • Over-discharge Protection
  • Perlindhungan voltase
  • Proteksi Overcurrent
600W
Keterangan
Panyimpenan batere
modelPPS-600
kapasitas540Wh
Recharge Wektujam 5
Kimia SelLithium-ion
Siklus Urip1000
Sekring KeamananYa
Sistem ManajemenKontrol suhu, Proteksi Surge, Gelombang sinus murni, Proteksi sirkuit cendhak
Pelabuhan
DC Input26V / 4.75A
Output USB-A18W
Output Jenis-C60W(PD) 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/3A
Output DC1/DC212V / 4A
Output AC110V/60Hz 600W
Output Mobil12V / 8A
Masukan Surya12.5V-30V / 4.75A MAKS
Umum
Size285x131x297mm
bobot5.6kg / 12.35 pon
Warranty12 months
suhu Operating-10 ℃ - 40 ℃
Suhu Ngisi daya0 ℃ - 40 ℃
download
Apa sing ana ing kothak

KEEP IN TOUCH WITH US

NDUWUR