Kabeh Kategori
EN
Semookii PPS-500 Portable Power Station
Semookii PPS-500 Portable Power Station
Semookii PPS-500 Portable Power Station
Semookii PPS-500 Portable Power Station
Semookii PPS-500 Portable Power Station

Semookii PPS-500 Portable Power Station


Pembangkit listrik lithium-ion Semookii 500 (520Wh) nduweni output total 500W kanthi stopkontak pangisi daya cepet multipal. Area pangisi daya nirkabel ing sisih ndhuwur, lampu LED ing mburi. Input AC/PV/mobil kanggo ngisi ulang. BMS sing dipercaya nglindhungi operasi sing aman saka stasiun tenaga portabel lan nanggapi kanthi cepet.

● Minimal Order Quantity: 100 unit

● Kapasitas gedhe: 520Wh / 500W
● Desain modular. US / JP / EU / CN soket Standar.
● Output multifungsi. 2 x 12-26V / 10A max stopkontak DC; 2 stopkontak AC Gelombang Sin Murni 110V/60Hz 500W; 3 x 18W port USB-A; 1 x 60w PD pangisi daya cepet port USB-C; 1 x stopkontak mobil 12V/10A; 1 x 10 W pengisian nirkabel.
● Daya portabel kanggo aktivitas ruangan lan njero ruangan. Kapasitas gedhe 500W / 520Wh. Struktur kompak kanggo gampang digawa. Bobot 5kg (11.02lbs).
● Daya serep / Daya darurat kanggo macem-macem peralatan listrik, kalebu kulkas mini, CPAP, laptop, telpon pinter, TV, kamera digital, lampu, drone lsp.
● Lampu Darurat LED nduweni 3 mode: LED/Flash/Twinkle.
● Daya resik mlebu, daya resik metu. 3 cara kanggo ngisi daya solar, stopkontak tembok lan input mobil. Discharge nganggo sistem panyimpenan energi baterei lithium-ion sing ramah lingkungan. Anderson sockets kanggo kompatibilitas luwih, stabilitas lan safety.
● Sertifikasi: PSE, UL, FCC, CA65, CE, UN38.3, MSDS, GB/T 35590-2017

CHARGE 10 PERANGKAT ING WEKTU

02 Ngisi daya 10 piranti bebarengan图例

POWERING piranti

Bobot entheng, Solusi Daya Luwih

3 cara kanggo ngisi daya

05 3 cara kanggo ngisi daya 500W minangka conto

06- Ngisi daya-lan-discharge-ing-ing-same-wektu图Conto

pangayoman kanggo POWER STATION & piranti

  • Perlindhungan Suhu
  • Perlindhungan Sirkuit Cekak
  • Proteksi Resistance
  • Perlindhungan kakehan
  • Perlindhungan kakehan
  • Over-discharge Protection
  • Perlindhungan voltase
  • Proteksi Overcurrent
未 标题 -1
Keterangan
Panyimpenan batere
modelPPS-500
kapasitas520Wh
Recharge Wektujam 6
Kimia SelLithium-ion
Siklus Urip1000
Sekring KeamananYa
Sistem ManajemenKontrol suhu, Proteksi Surge, Gelombang sinus murni, Proteksi sirkuit cendhak
Pelabuhan
DC Input12-26V 10A MAKS
Output USB-A18W
Output Jenis-C60W(PD) 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/3A
Output DC1/DC212V / 4A
Output AC110V/60Hz 500W
Output Mobil12V / 10A
Masukan Surya12-26V 10A MAKS
Daya Wireless10W
Umum
Size290x195x201mm
bobot5kg / 11.02 pon
Warranty12 months
suhu Operating-10 ℃ - 40 ℃
Suhu Ngisi daya0 ℃ - 40 ℃
download
Apa sing ana ing kothak

KEEP IN TOUCH WITH US

NDUWUR