Kabeh Kategori
EN
Semookii PPS-300 Portable Power Station
Semookii PPS-300 Portable Power Station
Semookii PPS-300 Portable Power Station
Semookii PPS-300 Portable Power Station
Semookii PPS-300 Portable Power Station

Semookii PPS-300 Portable Power Station


Pembangkit listrik lithium-ion Semookii 300 (288Wh) nduweni output total 300W kanthi stopkontak pangisi daya cepet multipal. Lampu LED kanthi mode darurat. Input AC/PV/mobil kanggo ngisi ulang. BMS sing dipercaya nglindhungi operasi sing aman saka stasiun tenaga portabel lan nanggapi kanthi cepet.

● Minimal Order Quantity: 200 unit

● Kapasitas baterei: 288Wh / 300W

● Kapasitas baterei CN/EU Edition: 311Wh / 300W; Kapasitas baterei JP Edition 324Wh / 300W

● Desain modular. US / JP / EU / CN soket Standar.
● Output multifungsi. stopkontak 2 x 17V/5A DC; 1 stopkontak AC Gelombang Sin Murni 110V/60Hz 300W; 2 x 18W port USB-A; 1 x 60w PD pangisi daya cepet port USB-C; 1 x 12V/8A stopkontak mobil.
● Daya portabel kanggo aktivitas ruangan lan njero ruangan. Struktur sing rata lan kompak supaya gampang digawa. Bobot 3.55kg (7.83lb) kanthi tali bahu kanggo mbebasake tangan lan bisa nyetel dawa tali miturut dawa awak.
● Lampu LED kanthi mode darurat.
● Daya serep / Daya darurat kanggo macem-macem peralatan listrik, kalebu kulkas mini, CPAP, laptop, telpon pinter, TV, kamera digital, lampu, drone lsp.
● Daya resik mlebu, daya resik metu. 3 cara kanggo ngisi daya solar, stopkontak tembok lan input mobil. Discharge nganggo sistem panyimpenan energi baterei lithium-ion sing ramah lingkungan.
● Sertifikasi: PSE, UL, FCC, CA65, CE, UN38.3, MSDS, GB/T 35590-2017

02 ngisi 6 piranti ing wektu sing padha

POWERING piranti

Bobot entheng, Solusi Daya Luwih

3 cara kanggo ngisi daya

05 3 cara kanggo ngisi daya 300W minangka conto

06 Ngisi daya lan ngeculake ing wektu sing padha图例

pangayoman kanggo POWER STATION & piranti

  • Perlindhungan Suhu
  • Perlindhungan Sirkuit Cekak
  • Proteksi Resistance
  • Perlindhungan kakehan
  • Perlindhungan kakehan
  • Over-discharge Protection
  • Perlindhungan voltase
  • Proteksi Overcurrent
300W
Keterangan
Panyimpenan batere
modelPPS-300
kapasitas288Wh
Recharge Wektujam 5
Kimia SelLithium-ion
Siklus Urip1000
Sekring KeamananYa
Sistem ManajemenKontrol suhu, Proteksi Surge, Gelombang sinus murni, Proteksi sirkuit cendhak
Pelabuhan
DC Input17V / 5A
Output USB-A5V / 2.4A
Output Jenis-C60W(PD) 5V/3A、9V/3A、12V/3A、15V/3A、20V/3A
Output DC1/DC212V / 3A
Output AC110V/60Hz 300W
Output Mobil12V / 10A
Masukan Surya17V / 5A
Umum
Size260x90x264mm
bobot3.55kg / 7.83 pon
Warranty12 months
suhu Operating-10 ℃ - 40 ℃
Suhu Ngisi daya0 ℃ - 40 ℃
download
Apa sing ana ing kothak

KEEP IN TOUCH WITH US

NDUWUR