Kabeh Kategori
EN

blog

Apa kita kudu stasiun daya portabel / semookii

2022-02-23

Apa sampeyan wis keganggu amarga ora ana pemandangan sing apik banget amarga kamera utawa telpon kehabisan daya?
Apa sampeyan wis lali ngisi ulang piranti listrik ing wayah wengi sadurunge kemah utawa lelungan?
Apa sampeyan wis ngimpi babagan kemah utawa nonton film ing sangisore lintang?
...
Senajan infrastruktur daya listrik wis mantep, iku tansah kedaden sing peralatan listrik metu daya nalika kita njaba. Wiwit ketergantungan wong ing piranti listrik saya tambah, pembangkit listrik portabel Semookii bakal mbebasake wong saka nggunakake peralatan listrik sing winates ing njaba.
Semookii nyedhiyakake pasangan pembangkit listrik portabel saka 300W nganti 600W kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan peralatan listrik. Ana port AC, port DC, port USB, port Tipe-C lan panel pangisian daya nirkabel (mung kanggo Semookii-300pro/500) supaya piranti listrik sampeyan bisa mlaku luwih suwe.
Kajaba saka kegiatan ruangan, stasiun listrik portabel Semookii uga nduweni kualifikasi kanggo UPS yen ana darurat. Minangka generator baterei serep, Semookii bisa daya lampu, mesin CPAP utawa concentrator oksigen ing cilik saka darurat.
Mula, kanthi bantuan stasiun listrik portabel Semookii, sampeyan bisa uga duwe pilihan hiburan ruangan luwih akeh lan njaga kulawarga sampeyan aman nalika listrik mati.

NDUWUR