Kabeh Kategori
EN

blog

Apa stasiun daya portabel kanggo?

2022-02-23

Sanajan prasarana listrik wis diadegake kanthi apik, mesthi kedadeyan nalika ana ing njero ruangan yen peralatan listrik ora ana daya. Lan mesthi, pemadaman listrik uga ngganggu kita. Kanggo njaga piranti kita ora preduli ing endi lan kapan, stasiun tenaga portabel dilahirake.
Pembangkit listrik portabel yaiku generator mikro genggam sing gampang utawa gampang digawa. Generator bensin/gas tradisional kanggo camping, tailgating, daya serep ngarep utawa piranti daya lan uga stasiun daya portabel Semookii.
Saiki, stasiun listrik portabel biasane nuduhake generator baterei sing bisa diisi ulang. Dibandhingake karo generator tradisional, generator bertenaga baterei dirancang kanggo aktivitas ruangan kanthi ukuran lan daya output sing luwih cilik saka 200W nganti 2000W. Sing paling penting yaiku swara sing luwih murah lan ora ana emisi karbon nalika generator bertenaga baterei mlaku.
Pembangkit listrik portabel Semookii minangka generator kompak sing didhukung dening sistem panyimpenan baterei lithium-ion. Amarga karakteristik ukuran cilik lan bobot entheng, bisa nyuplai daya kanggo macem-macem aplikasi ing endi wae utawa nalika ana gangguan listrik. Sampeyan bisa nemokake macem-macem output kanggo umume peralatan listrik ing ngarep stasiun listrik portabel Semookii kayata ponsel, lampu, drone, kamera, kulkas, TV, laptop, lsp.

NDUWUR