Kabeh Kategori
EN

blog

Apa stasiun listrik portabel bisa mbukak kulkas?

2022-03-01

Nggawa stasiun daya portabel karo sampeyan nawakake akses sing gampang kanggo nguwasani peralatan listrik nalika camping, hiking utawa mung seneng-seneng sawetara wektu adoh saka kutha.
Apa stasiun listrik portabel bisa mbukak kulkas? ya wis.
Apa stasiun listrik portabel bisa mbukak TV? ya wis.
Kulkas, televisi, drone, kamera digital, laptop, ponsel, pemanas, proyektor, cpap, lampu, lsp. Sampeyan lagi pesta ing pantai, utawa ana pemadaman listrik ing tetanggan, portabel sing nganggo baterei lithium-ion. stasiun daya njamin linuwih lan stabilitas listrik mati-grid.

 
4 Alesan kanggo mbukak kulkas nggunakake stasiun daya portabel baterei lithium-ion powered.
1 Tansah siyap kuwasa.
Sampeyan bisa uga ora nyenengake sampeyan ora bisa ngombe bir sing adhem nalika sampeyan lan kanca-kanca lagi mancing ing tlaga; lan liyane distressful yen sampeyan duwe 18 kilogram pangan ing kulkas lan iku bakal dadi ala amarga ana blackout. Stasiun listrik portabel nanggapi kekurangan listrik lan kulkas sampeyan bisa diisi ing endi wae kapan wae.


2 Ora ana instalasi. Mung plug lan pindhah.
Nggunakake generator daya portabel baterei Li-ion kanggo kulkas ora mbutuhake instalasi. Pasang kulkas liwat stopkontak AC langsung lan rampung.


3 Ora ana emisi. Ora rame.
Diesel generator portabel, inverter generator uga bisa nyedhiyani energi kanggo macem-macem Perkakas. Nanging generator daya portabel baterei Li-ion ramah lingkungan, bisa diisi nganggo panel surya, stopkontak mobil, lan adaptor AC.


4 Gampang dipindhah.
Stasiun daya portabel bisa gampang dipindhah amarga bobote entheng, lan sawetara duwe roda utawa troli kanggo mobilitas.


Kepiye ngisi kulkas nganggo stasiun tenaga portabel?


Langkah 1, ngerti konsumsi daya kulkas sampeyan.
Biasane sampeyan bakal nemokake daya sing dirating saka kulkas ing piring jenenge. Kadhangkala mung ngandika dirating saiki lan voltase. Ayo dadi ngomong kulkas mini kanggo RV utawa camping wis 3.75amps lan 12V, total watt digunakake dening kulkas iki bakal 3.75amps kaping 12V, kang tegese iku nganggo 45W.


Langkah 2, ngerti stasiun daya portabel.
Jinis baterei generator daya portabel sing nganggo baterei yaiku baterei AGM Lead-Acid lan saiki dadi baterei Lithium NCM lan baterei LiFePO4. Baterei Lithium ion fosfat nindakake kanthi apik ing kinerja suhu dhuwur lan biaya sing luwih murah, dene baterei Lithium NCM nindakake kanthi apik ing lingkungan operasional kanthi suhu rendah lan uga nduweni kapadhetan daya sing luwih dhuwur. Amarga mbutuhake output daya cepet cepet kanggo piranti kanggo kegiatan ruangan, baterei lithium 18650 minangka salah sawijining baterei generator listrik portabel sing paling populer.
Sadurunge tuku pembangkit listrik portabel, sampeyan kudu nemtokake jumlah listrik sing digunakake piranti sampeyan. Contone, kanggo sewengi ing njaba kutha, piranti kalebu kulkas mini, ponsel lan lampu, mbutuhake daya 50W saben jam, lan nggunakake total 400Wh sajrone 8 jam.

NDUWUR