Kabeh Kategori
EN

Gabung semookii lan nggawe
bisnis sampeyan luwih nguntungake

Dadi Dealer

setya marang mitra kita

Margin Bathi Dhuwur

Sukses sampeyan sukses kita. Tuwuh bisnis luwih cepet lan entuk pangsa pasar luwih akeh kanthi MSRP sing luwih menarik kanthi rega kompetitif lan komisi saben adol Semookii.

Produk sing ngganggu Pasar

Tim R&D kita duwe pengalaman desain sistem baterei lengkap luwih saka 25 taun. Kita terus nandur modal ing teknologi pinggiran lan manufaktur sistem panyimpenan baterei. Kanthi jalur produksi sing diduweni dhewe lan kontrol kualitas sing ketat, Semookii njamin solusi daya kinerja head-to-head sing terjangkau lan menehi garansi produk 12 wulan.

Persediaan Simpenan & Wektu Lead Short

Nalika njaga wektu timbal sing cendhak kanggo produk sing dibangun, kita netepi komitmen kanggo dealer sing sukses kanthi nyedhiyakake persediaan sing paling laris kanggo kabutuhan sing penting.

Perlindhungan Wilayah

Sampeyan bisa milih dadi dealer eksklusif / non-eksklusif. Semookii terus tuwuh ing saindenging jagad, nanging kita ora ngandel yen oversaturation jaringan dealer. Kita ngupayakake paling apik kanggo nyedhiyakake solusi sing gampang, fleksibel lan migunani kanggo kemitraan lan dealer apa wae.

Dhukungan On-Going

Kita nyedhiyakake materi pemasaran profesional, kalebu katalog baris lengkap, lembar data produk, lan presensi web karo locator dealer lan langsung menyang bisnis sampeyan, uga latihan teknis sing terus-terusan, dhukungan sawise-sales responsif, warta paling anyar babagan produk lan teknologi, lsp.

Pasar ekstensif

produk rego

distribusi & priksaan kemitraan

Matur nuwun kanggo minat dadi dealer resmi Semookii. Mangga ngirim pesen kanthi ngisi formulir ing ngisor iki lan kita bakal bali maneh.

NDUWUR