Kabeh Kategori
EN

Kanggo urip sing luwih padhang, luwih aman lan luwih apik

Kita percaya ing jagad sing kekuwatan resik bisa diakses ing endi wae, kapan wae.

Kita percaya karo macem-macem interpretasi Urip sing saben wong bebas saka kekurangan tenaga kanggo njelajah cara gaya urip lan makhluk.

Kita pitados bilih safety punika prioritas paling dhuwur. Kanthi tim R&D luwih saka 25 taun fokus ing desain sistem panyimpenan energi baterei, kita darmabakti kanggo nyedhiyakake energi sing dipercaya, kinerja sistem sing stabil, lan produk sing aman.

Semookii, Merek MPMC
PIYE IKI

Iku panas ayu ing 2008, MPMC POWERTECH CORP. didegaké ing Shanghai, China. Dhewe kanggo nyedhiyakake solusi tenaga hibrida seluler kanthi layanan ing saindenging jagad, ing taun 2011, menara lampu tenaga surya pisanan dikembangake lan MPMC miwiti perjalanan Green Energy.

Kanthi ngoptimalake tenaga surya, turbin angin, tenaga diesel, baterei lithium-ion, lan sistem panyimpenan energi, MPMC wis nawakake solusi energi terintegrasi / terdistribusi paling canggih ing lan ing kothak ing akeh aplikasi, kalebu pertambangan, telekomunikasi. , rental, construction, off-shore, lan ing. Kanggo 14 taun MPMC kasil ngekspor produk pembangkit listrik menyang luwih saka 120 negara, ngadegake anak perusahaan lan kantor ing AS, Afrika Kidul, DOM, UK, UAE, lan China, lan wis menangake reputasi sing adil kanggo pabrikan sing dipercaya lan mitra sing setia.

Ing taun 2021, MPMC wis nggawe jalur produksi baterei lithium-ion anyar ing Jiangsu, China, lan Semookii lair. Tujuane kanggo mbantu nggayuh netralitas karbon, nggawe solusi pembangkit listrik sing luwih resik lan luwih cerdas kanggo para pelanggan, Semookii isih enom, kuat lan tansah KOMITED.

Iki kabeh babagan KUALITAS

Kabijakan sistem kontrol kualitas sing diwarisake saka MPMC, Semookii nduweni proses kontrol kualitas sing ketat. Ana cathetan garis produksi kanggo saben kumpulan produk sing nelusuri kahanan produksi lan tes wektu nyata. Data bakal disimpen kanggo pengamatan jangka panjang lan njamin keseragaman, sing nyuda produk sing rusak kanthi penampilan sing ora apik.

Saben produk Semookii nganggo sel baterei merek terkenal, struktur sing awet, lan bahan sing awet. Semookii nyedhiyakake kanggo nggawe pelanggan puas karo sistem panyimpenan energi sing efektif, inovasi sing terus-terusan, lan perbaikan sing terus-terusan.

NILAI KITA

  • Profesi
    Profesi
  • Kerjasama
    Kerjasama
  • Rigor
    Rigor
  • Inovasi
    Inovasi
  • tanggung jawab
    tanggung jawab
  • Kemajuan
    Kemajuan

sertifikasi

NGLUWU ENERGI

NGLUWU ENERGI

Stasiun daya portabel Semookii ora mung serep utawa sumber daya darurat, nanging pilihan saka gaya urip kanggo manggon wayahe, wayahe nuduhake, refresh lan kamardikan.

Mangerteni liyane
Tuwuh karo Semookii

Tuwuh karo Semookii

Semookii nggoleki keuntungan bebarengan lan tansah tulus njaga kemitraan. Gabung karo kita. Entuk masa depan sing njanjeni ing industri generasi energi sing bisa dianyari kanthi cepet.

Mangerteni liyane
NDUWUR